Webshop BLOND Amsterdam

Geplaatst op 17-04-2024

Categorie: Lifestyle

BLOND Amsterdam: kleurrijke en duurzame woonaccessoires bij Rozmarin

Introductie

Ben je op zoek naar unieke en duurzame woonaccessoires die je interieur een vrolijke en persoonlijke touch geven? Dan is BLOND Amsterdam het perfecte merk voor jou! Rozmarin is trots om een breed scala aan BLOND Amsterdam producten aan te bieden in onze webshop en fysieke winkel in Doetinchem. In deze gastblog nemen we je mee in de wereld van BLOND Amsterdam en laten we je zien waarom hun producten een perfecte aanvulling zijn op jouw interieur.

Over BLOND Amsterdam

BLOND Amsterdam is een Nederlands merk dat in 2010 is opgericht door twee creatieve zussen, Anouk en Pascale Blondeel. Het merk staat bekend om zijn kleurrijke en speelse ontwerpen, die met veel liefde en aandacht voor detail worden gemaakt. BLOND Amsterdam gebruikt duurzame materialen en produceert lokaal waar mogelijk. Hierdoor kun je met een goed gevoel genieten van hun prachtige producten.

Productassortiment

BLOND Amsterdam biedt een breed scala aan woonaccessoires, waaronder:

Duurzaamheid

BLOND Amsterdam is een duurzaam merk. Ze gebruiken waar mogelijk gerecyclede materialen en produceren lokaal in Nederland. Ook werken ze samen met diverse sociale werkplaatsen. Zo draagt BLOND Amsterdam bij aan een betere wereld.

BLOND Amsterdam bij Rozmarin

Rozmarin is trots om een breed scala aan BLOND Amsterdam producten aan te bieden in onze webshop en fysieke winkel in Doetinchem. We zijn enthousiast over de unieke ontwerpen, de hoge kwaliteit en de duurzame waarden van BLOND Amsterdam. We zijn ervan overtuigd dat je bij ons de perfecte BLOND Amsterdam producten zult vinden om jouw interieur een vrolijke en persoonlijke touch te geven.

Bezoek onze webshop of kom langs in onze winkel in Doetinchem om de prachtige collectie van BLOND Amsterdam te bewonderen!